Werkgroepen

UIT NIEUWKUIJK

– Werkgroep

Zwerfafval

De werkgroep Zwerfafval ruimt regelmatig op in de openbare ruimte in Nieuwkuijk. Dit doen ze natuurlijk het liefst samen met inwoners van Nieuwkuijk.

Lees verder

– Werkgroep

Ouderen

De werkgroep Ouderen is er speciaal voor de senioren in Nieuwkuijk. Zij focussen zich op eenzaamheid onder senioren in ons dorp. Want Nieuwkuijk moet een fijne plek zijn waar je onbezorgd oud kan worden.

Lees verder

– Werkgroep

Jeugd

De werkgroep Jeugd richt zich vooral op jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Samen met deze jongeren willen zij graag leuke activiteiten organiseren zodat Nieuwkuijk ook een dorp is voor de jeugd.

Lees verder

– Werkgroep

Verkeer

De werkgroep Verkeer focust zich vooral op de verkeersveiligheid in ons dorp. Deze werkgroep heeft veelvuldig contact met de gemeente om onderwerpen te bespreken. Momenteel heeft de werkgroep verkeer geen leden. Zie jij verkeerssituaties in Nieuwkuijk die verbeterd kunnen worden? Meld je dan snel aan!

Lees verder

– Werkgroep

Saamhorigheid & Veiligheid

De werkgroep Saamhorigheid & Veiligheid zet zich in voor de sociale leefbaarheid van Nieuwkuijk. Daarnaast vinden zij een veilige leefomgeving ook belangrijk. Iedereen hoort erbij en mag meedoen in Nieuwkuijk.

Lees verder