ONDERNEMERS

UIT NIEUWKUIJK

Samen zijn we Nieuwkuijk! Koop daarom lokaal! Zo zorgen we ervoor dat we als dorp een gezond ondernemersklimaat kunnen bieden.

Wil je bijvoorbeeld gaan verbouwen, een nieuwe tuin aanleggen, lekker uiteten, leuke cadeautjes kopen? Blader dan eens door onze lijst van Nieuwkuijkse ondernemers? Sta je met jouw bedrijf nog niet tussen deze Nieuwkuijkse toppers? Meld je dan via onderstaande knop aan! Stuur een beschrijving van jouw bedrijf met een foto op naar ons. Dan zorgen wij ervoor dat je er ook tussen komt te staan!

Aanmelden bedrijf

– Bedrijf

Peijnenburg Verzuimbegeleiding

Mijn naam is Seline van der Reest – van Delft. Ik ben woonachtig in het mooie Nieuwkuijk aan Het Hof nummer 5.

Samen met Albert Peijnenburg run ik het bedrijf Peijnenburg verzuimbegeleiding.

Wij zijn een jonge dynamische gecertificeerde arbodienst welke doormiddel van korte lijnen klanten ondersteunt op het gebied van personeel, arbeid en verzuim.

Graag ondersteunen we klanten op een duurzame manier bij het omgaan met werknemers, het begeleiden bij verzuim (hierbij is de wetverbetering poortwachter de leidraad) maar ook bedrijfsmatig door bijvoorbeeld op preventief gebied actief te zijn.

Een Risico Inventarisatie en Evaluatie, Periodiek Arbeidsgeneeskundig Onderzoek, begeleiding van werknemers, begeleiding van leidinggevende en werkgever behoort allemaal tot onze dienstverlening.

Bovenal staat dat we in korte lijnen communiceren. De klant heeft één aanspreekpunt en kan daar met alle vragen terecht.

Onze slogan is dan ook ‘waarom morgen als het vandaag kan’. Vanaf dag één zijn wij betrokken bij een verzuim en gedurende het hele ziektetraject begeleiden wij zowel werknemer als werkgever.

Mocht uw bedrijf interesse hebben of meer informatie willen dan kunt u met mij contact opnemen: 06-15485764

>http://www.peijnenburgverzuimbegeleiding.nl

– Bedrijf

Dré Lommers Signmaking

Ons specialisme is het ZICHTBAAR maken van uw bedrijf zowel van binnen als van buiten. Denk hierbij aan:
– autobelettering
– spandoeken
– reclameborden
– fotowanden
– (licht)gevelreclame
– bedrijfs- en promotionele kleding en nog veel meer. 

Oftewel, uw bedrijf moet hoe dan ook HERKENBAAR zijn en mag naar wens opvallen. Wij doen waar we goed in zijn, u als klant ontzorgen en meedenken, hoe u uw BRANDING het beste tot uiting kunt laten komen. Vanaf het beste ontwerp, productie en uiteindelijke presentatie van diverse vormen van reclamedragers. Meer info?
Bel ons: tel. 073 – 511 35 80 of bekijk onze website.

> www.drelommers.nl

– Bedrijf

Ronnie Humblé Project- & Woningstoffering

Ronnie Humblé is specialist in egalisatie en reparatie van ondervloeren. Hij geeft vakkundig advies en doet legging van pvc vloeren.
Daarnaast kunt u  natuurlijk ook terecht voor aanbrenging van harde en zachte vloerbekleding op vloeren en trappen. Bekijk hieronder zijn Facebookpagina voor meer informatie. Bellen kan ook via 06 553 67 255.

> Facebook Ronnie Humblé Project & Woningstoffering

– Bedrijf

Bakhuys Emma

Hier koop je onze welbekende speculaasjes, vers speltbrood gemaakt van ons eigen meel en de beste oergranen.

Niet alleen speltbrood, maar ook volkoren meergranenbrood, koolhydraatarm brood, eierkoeken, appeltaartjes en nog vele  andere producten hebben wij in ons assortiment.

In onze winkel vind je de allerlekkerste streekproducten zoals: biologische jam, siroop, honing en niet te vergeten onze graan- en meelproducten waar u ook zelf een brood van kunt bakken.

> ga naar de website

– Bedrijf

Catering Frits van den Brand

Catering Frits van den Brand kan alles voor jou verzorgen, van broodjes, hapjes en van buffetten tot complete feesten.
Ze komen ook graag bij je thuis een heerlijk diner koken, je hoeft alleen maar te genieten!
Ook kun je heerlijke gerechten afhalen. Wil je meer weten, bel dan naar 06 53 61 64 90

– Bedrijf

ProWIN Elmy Fitters

Natuurlijk moet er in Nieuwkuijk ook gepoetst worden dus mag proWIN niet ontbreken.
Heb je vragen of wil je advies neem dan gerust contact op:
Elmy Fitters-Koreman
elmy.prowin@outlook.com
06-42207699
073-8510682

– Bedrijf

Emmamolen

Op een unieke locatie in Nieuwkuijk vind je de Emma Molen. Hier kun je na een rondje fietsen genieten van lekkere koffie, gebak, lunch of diner. Ook kun je versgebakken brood uit eigen bakkerij kopen. Neem dus lekker plaats in de brasserie of op het terras. Kom voor het diner lekker borrelen met een drankje in je hand en een borrelplank vol ambachtelijke producten. Ook voor zakelijke besprekingen tref je bij de Emmamolen de juiste ambiance. Bekijk de openingstijden en de menukaart op de website van de Emmamolen.

> Ga naar de website

– Bedrijf

Kinderopvang Bij Helen

Op nummer 129 aan de Nieuwkuijksestraat staan de kindjes van 0 tot 4 jaar centraal! Kinderopvang Bij Helen heeft, als gastouder, oog voor de behoefte van jouw kind. Hier kun je met een gerust hart jouw kind in vertrouwde handen overdragen. Wil je een indruk krijgen wat ze allemaal doen? Klik dan op de link hieronder om naar de Facebookpagina te gaan. Het aantal uren in opvang is in overleg.

> Facebookpagina Bij Helen

– Bedrijf

Diner Quartier

Diner Quartier is een restaurant, gevestigd aan de Nieuwkuijksestraat in Nieuwkuijk. Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen gecombineerd met de authentieke Aziatische keuken. Er wordt gebruik gemaakt van verse ingrediënten van duurzame bronnen zowel ver als dichtbij. Je kunt gerechten los bestellen of, voor de culinaire liefhebbers, kiezen voor een onbeperkt gangen diner voor een vaste prijs. Doordat er geen tijdslimiet is kun je samen met familie of vrienden een avond gezellig dineren.

> Ga naar de website

– Bedrijf

Pannekoekenhuis D’n Berepot

Pannekoekenhuis D’n Berepot heeft 100 zitplaatsen en bij mooi weer een ruim terras waar het dan heerlijk toeven is. Je hebt maar liefst keuze uit ruim 85 ambachtelijk gebakken pannenkoeken, die nog echt in de koekenpan worden gebakken! Daarnaast is er iedere maand een verrassende maandpannenkoek! De bakkers gebruiken altijd verse producten die vooral van onze eigen duinboeren uit de streek komen. Bij kinderen is de knuffelpannenkoek favoriet waarbij ze zelf een knuffel mogen uitzoeken. Geen gedoe met muntjes sparen maar gelijk een leuke verrassing mee naar huis! Daar worden kids blij van!

Pannekoekenhuis D’n Berepot is lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants en lid van het Brabants Pannenkoekengenootschap. Ga hieronder naar de website:

> Ga naar de website