Alle Nieuws

Alle Nieuws

Denk jij mee over de toekomst van Heusden? Samen kunnen we belangrijke ontwikkelingen schetsen. Kom langs bij de toekomscamper in NIeuwkuijk!

Lees meer

Een groep tweedejaars studenten van de HAS voert op verzoek van Samen Nieuwkuijk een enquête uit over de inrichting van de openbare ruimte in Nieuwkuijk. We zijn benieuwd wat jij goed vind aan ons dorp en wat er beter kan. Lees snel verder!

Lees meer

In het paasweekend hebben we veel gezinnen zien speuren naar Nieuwkuijkentjes. Er werd een leuke Nieuwkuijkse Pasen-puzzeltocht georganiseerd door Buurt Bestuurt Samen Nieuwkuijk. Lees snel verder wie de winnaars zijn!

Lees meer

Samen maken we onze senioren in het dorp weer blij! Activiteiten Vereniging Nieuwkuijk (AVN) roept iedereen op om aan het knutselen te slaan. Lees snel verder hoe je mee kunt doen!

Lees meer

De vernieuwde website van Samen Nieuwkuijk is live! Samen met reclamebureau The Line uit Nieuwkuijk hebben we deze website speciaal voor inwoners en ondernemers gemaakt! Zie jij een foutje of mis je iets op deze website? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Lees meer

Op 20 maart 2021 zorgen we samen voor een schoon Nieuwkuijk! Doe jij ook mee tijdens de landelijke Opschoondag? Maak dan een opschoonommetje!

Lees meer

In de carnavalsvakantie organiseerde Stichting de Schroef, in samenwerking met gemeente Heusden, Bijeen Heusden, Trefpunt Heusden en Het Pieck, toffe gratis activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 17 jaar. Houd de website van Stichting de Schroef in de gaten voor nieuwe activiteiten.

Lees meer

Ook dit jaar stond er weer een wensboom bij de Nieuwkuijkse kerk. In deze boom konden alle Nieuwkuijkers hun wens, persoonlijke boodschap of herinnering aan dierbaren ophangen.

Lees meer

Samen maakte we van Nieuwkuijk een prachtig winters dorp in de kerstvakantie. De drie mooiste kuijkse voortuinen wonnen een leuke prijs!

Lees meer

In de herfstvakantie organiseerde Buurt Bestuurt Samen Nieuwkuijk een fotowedstrijd gebaseerd op het populaire RTL-4 programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Maar liefst 80 deelnemers deden er mee en waren iedere dag met een camera of smartphone op zoek naar unieke Kuijkse plaatjes.

Lees meer

De werkgroep verkeer / verkeersveiligheid zorgde ervoor dat d’n hoge pad er weer veilig bij ligt. Door de losliggende stoeptegels waren hier al een paar keer mensen over gevallen.

Lees meer