Alle Nieuws

Alle Nieuws

Samen Nieuwkuijk wil graag een actueel beeld schetsen van de behoeften naar starterswoningen in het gebied net buiten Nieuwkuijk, ten Noorden van de A59 en tegen het Geerpark aan. Vul daarom de enquête in!

Lees meer

Op zaterdag 24 juni organiseert Samen Nieuwkuijk het Kuijks Koffiemoment. Samen trappen we het Kuijks weekend af met een lekker kop koffie en heerlijke hapjes!

Lees meer

Op vrijdagmiddag 12 mei mochten leden van Samen Nieuwkuijk een rondleiding geven door ons prachtige dorp! We vertelden aan collegeleden, raadsleden en ambtenaren van de gemeente Heusden wat er speelt in ons dorp.

Lees meer

Op 4 mei herdenken we samen allen die hun leven gaven. Hierdoor kunnen wij in vrijheid opgroeien en leven. Sta jij samen met ons hierbij stil? De herdenking vindt plaats op het Kerkplein in ons dorp.

Lees meer

Voorkom dat je slachtoffer wordt van criminele activiteiten!

Lees meer

Samen in Nieuwkuijk gezellig kaarten. KBO Nieuwkuijk organiseert rikken of jokeren op iedere eerste woensdagavond van de maand. Doe jij ook gezellig mee?

Lees meer

Denk jij ook mee over een nieuwe invulling van de Nieuwkuijkse Wiel? Vul dan snel de enquête in. Dit kan t/m vrijdag 24 juni. Invullen kost je maar 5 minuten.

Lees meer

Op 5 juni 2022 organiseren we een Dorpslunch. Op het kerkplein in Nieuwkuijk gaan we vanaf 12.00 uur gezellig samen lunchen om daarna Team Nieuwkuijk aan te moedigen tijdens de Roparun. Aansluitend is er een dorpsfeest om ook nog het 25-jarig bestaan van de gemeente Heusden te vieren.

Lees meer

Ben je graag buiten, in beweging en houdt u ervan de mooie omgeving van Nieuwkuijk en de gemeente per fiets te verkennen? Stap dan op bij een fietsmaatje! Samen met een vrijwilliger of uw eigen partner of familielid fiets u op de duofiets mooie tochten.

Lees meer

KBO Nieuwkuijk organiseert koersballen in Het Patronaat. Het wordt een gezellige middag en het kost u niets. Koersbal is een binnensport dat wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en lijkt klein beetje op Jeu de boules.

Lees meer

In dit handige overzicht zie je welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd in Nieuwkuijk. We proberen hier een volledig overzicht te bieden van alle verenigingen en stichtingen in Nieuwkuijk. Dus organiseer je een activiteit? Laat het ons weten!

Lees meer

Buurtvereniging “Emmamolen” organiseerde dit jaar burendag op zondagmiddag 26-9. Samen met de buurt legde zij een blotevoetenpad aan. Met z’n 40 volwassen en 15 kinderen werd in 1,5 uur tijd het blotevoetenpad gemaakt en officieel geopend door de buurtkinderen.

Lees meer

Kom jij ook kienen in Het Patronaat? We beginnen vanaf 13.30 uur. De zaal is 30 minuten eerder open. Het wordt een gezellige middag en het kost € 6,50, dit is inclusief koffie of thee in de pauze.

Lees meer

De vernieuwde website van Samen Nieuwkuijk is live! Samen met reclamebureau The Line uit Nieuwkuijk hebben we deze website speciaal voor inwoners en ondernemers gemaakt! Zie jij een foutje of mis je iets op deze website? Dan horen we dat natuurlijk graag!

Lees meer

De werkgroep verkeer / verkeersveiligheid zorgde ervoor dat d’n hoge pad er weer veilig bij ligt. Door de losliggende stoeptegels waren hier al een paar keer mensen over gevallen.

Lees meer