Alle Nieuws

Alle Nieuws

Denk jij ook mee over een nieuwe invulling van de Nieuwkuijkse Wiel? Vul dan snel de enquête in. Dit kan t/m vrijdag 24 juni. Invullen kost je maar 5 minuten.

Lees meer

Op 5 juni 2022 organiseren we een Dorpslunch. Op het kerkplein in Nieuwkuijk gaan we vanaf 12.00 uur gezellig samen lunchen om daarna Team Nieuwkuijk aan te moedigen tijdens de Roparun. Aansluitend is er een dorpsfeest om ook nog het 25-jarig bestaan van de gemeente Heusden te vieren.

Lees meer

Ben je graag buiten, in beweging en houdt u ervan de mooie omgeving van Nieuwkuijk en de gemeente per fiets te verkennen? Stap dan op bij een fietsmaatje! Samen met een vrijwilliger of uw eigen partner of familielid fiets u op de duofiets mooie tochten.

Lees meer

KBO Nieuwkuijk organiseert koersballen in Het Patronaat. Het wordt een gezellige middag en het kost u niets. Koersbal is een binnensport dat wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en lijkt klein beetje op Jeu de boules.

Lees meer

Op woensdag 20 april 2022 nodigen we je van harte uit voor de voorjaarsbijeenkomst van Samen Nieuwkuijk. Ben jij er ook bij?

Lees meer

De geplande nieuwjaarsbijeenkomst kan vanwege de geldende coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Later dit voorjaar hopen we elkaar weer te kunnen zien en samen na te denken over een (andere) invulling van de Kuijkse Wiel. We zijn nieuwsgierig aan welke kansen jij denkt.

Lees meer

Tijdens de feestdagen straalde Nieuwkuijk tijdens de vlaggenstokactie! Maar liefst 45 deelnemers versierde hun voorgevel en samen zorgden zij voor een warme en fijne sfeer in ons dorp. Lees snel verder

Lees meer

In dit handige overzicht zie je welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd in Nieuwkuijk. We proberen hier een volledig overzicht te bieden van alle verenigingen en stichtingen in Nieuwkuijk. Dus organiseer je een activiteit? Laat het ons weten!

Lees meer

De winterverlichting is in de Nieuwkuijksestraat weer aangebracht door verschillende vrijwilligers. Zo zorgen we samen we voor een sfeervol Nieuwkuijk.

Lees meer

In de herfstvakantie vond ‘Heel Nieuwkuijk Bakt’ plaats. Verschillende ‘Kuijkse’ thuisbakkers toverden overheerlijke culinaire creaties uit de keuken. Wil je de foto’s zien? Lees dan snel het bericht!

Lees meer

Buurtvereniging “Emmamolen” organiseerde dit jaar burendag op zondagmiddag 26-9. Samen met de buurt legde zij een blotevoetenpad aan. Met z’n 40 volwassen en 15 kinderen werd in 1,5 uur tijd het blotevoetenpad gemaakt en officieel geopend door de buurtkinderen.

Lees meer

Er werden tijdens Burendag weer allerlei activiteiten georganiseerd. Samen Nieuwkuijk zorgden voor een financiële bijdrage.

Lees meer

Kom jij ook kienen in Het Patronaat? We beginnen vanaf 13.30 uur. De zaal is 30 minuten eerder open. Het wordt een gezellige middag en het kost € 6,50, dit is inclusief koffie of thee in de pauze.

Lees meer

Denk jij mee over de toekomst van Heusden? Samen kunnen we belangrijke ontwikkelingen schetsen. Kom langs bij de toekomscamper in NIeuwkuijk!

Lees meer

Een groep tweedejaars studenten van de HAS voert op verzoek van Samen Nieuwkuijk een enquête uit over de inrichting van de openbare ruimte in Nieuwkuijk. We zijn benieuwd wat jij goed vind aan ons dorp en wat er beter kan. Lees snel verder!

Lees meer