Alle Nieuws

Alle Nieuws

Dorpshuis D’n Bork gaat van start! Het blijft een thuis voor clubs en verenigingen. Een locatie voor culturele evenementen van Nieuwkuijk. Vanaf 1 januari 2025 willen we starten met activiteiten in het dorpshuis. Help jij ook mee?

Lees meer

Op zondag 7 juli kun je tussen 12.00 en 13.00 uur genieten van de muzikale klanken van de blazersklas van Harmonie De Eendragt Nieuwkuijk.

Lees meer

Het Kuijks Weekend en Samen Nieuwkuijk organiseren samen een dorpsbarbecue. Met de barbecue en afterparty (tot 23.00 uur) sluiten we gezellig het Kuijks Weekend af op 30 juni.

Lees meer

Op 28, 29 en 30 juni vind het Kuijks Weekend plaats op Wielerbaan De Heuvelen in Nieuwkuijk. Het hele weekend worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Lees meer

De afvalinzameling in Nieuwkuijk veranderd per 5 februari 2024

Lees meer

In dit handige overzicht zie je welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd in Nieuwkuijk. We proberen hier een volledig overzicht te bieden van alle verenigingen en stichtingen in Nieuwkuijk. Dus organiseer je een activiteit? Laat het ons weten!

Lees meer

De eerste stap voor woningbouw net buiten Nieuwkuijk is gezet. Het college van de gemeente Heusden wil, in principe, medewerking verlenen aan het verzoek voor woningbouw in Vlijmen-West.

Lees meer

In het Kuijks Buurtkastje vind je voedsel- en verzorgingsproducten voor Nieuwkuijk. Pak wat je nodig hebt, geef of ruil wat je kunt missen! Samen zijn we tegen verspilling en helpen anderen die het nodig hebben!

Lees meer

Samen Nieuwkuijk wil graag een actueel beeld schetsen van de behoeften naar starterswoningen in het gebied net buiten Nieuwkuijk, ten Noorden van de A59 en tegen het Geerpark aan. Vul daarom de enquête in!

Lees meer

Op vrijdagmiddag 12 mei mochten leden van Samen Nieuwkuijk een rondleiding geven door ons prachtige dorp! We vertelden aan collegeleden, raadsleden en ambtenaren van de gemeente Heusden wat er speelt in ons dorp.

Lees meer

Voorkom dat je slachtoffer wordt van criminele activiteiten!

Lees meer

Samen in Nieuwkuijk gezellig kaarten. KBO Nieuwkuijk organiseert rikken of jokeren op iedere eerste woensdagavond van de maand. Doe jij ook gezellig mee?

Lees meer

Denk jij ook mee over een nieuwe invulling van de Nieuwkuijkse Wiel? Vul dan snel de enquête in. Dit kan t/m vrijdag 24 juni. Invullen kost je maar 5 minuten.

Lees meer

Ben je graag buiten, in beweging en houdt u ervan de mooie omgeving van Nieuwkuijk en de gemeente per fiets te verkennen? Stap dan op bij een fietsmaatje! Samen met een vrijwilliger of uw eigen partner of familielid fiets u op de duofiets mooie tochten.

Lees meer

KBO Nieuwkuijk organiseert koersballen in Het Patronaat. Het wordt een gezellige middag en het kost u niets. Koersbal is een binnensport dat wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en lijkt klein beetje op Jeu de boules.

Lees meer