10 december 2020

Saamhorigheid & Veiligheid

De werkgroep Saamhorigheid & Veiligheid is een enthousiaste groep mensen met mooie ideeën. Wij zetten ons in voor de sociale leefbaarheid van Nieuwkuijk. We willen graag dat iedereen zich betrokken voelt bij Nieuwkuijk en dat iedereen het gevoel heeft dat hij erbij hoort. Ook vinden we een veilige leefomgeving belangrijk.

De saamhorigheid proberen we te vergroten door allerlei gezamenlijke initiatieven, zoals het dorpsontbijt en de wensboom te organiseren. Als werkgroep kunnen we vanzelfsprekend hulp gebruiken zowel bij het bedenken van initiatieven en als de uitvoering daarvan. Hebben we je enthousiast gemaakt? Meld je dan snel aan onderaan deze pagina.

De werkgroep Saamhorigheid & Veiligheid bestaat uit: Mirella van den Berk, Suzan Pullen, Brenda van Dijk, Ron van Helvert, Susan van Dijk, Wijnand van Delft. Wil jij ook een veilig Nieuwkuijk waar inwoners naar elkaar omkijken? Voel jij je betrokken bij ons mooie dorp? Meld je dan snel aan! Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens.