19 mei 2024

Dorpsbarbecue

30 juni tijdens het Kuijks Weekend

Het Kuijks Weekend en Samen Nieuwkuijk organiseren samen een dorpsbarbecue. Met de barbecue en afterparty (tot 23.00 uur) sluiten we gezellig het Kuijks Weekend af op 30 juni. Inmiddels zijn al 300 van de 500 plaatsen bezet, dus meld je snel aan! Want VOL = VOL.

De barbecue is van 17.30 tot 20.00 uur op wielerbaan De Heuvelen. Kosten voor volwassenen is 10 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen 5 euro. Je kunt allergieën of dieetbeperkingen doorgeven.

Hoe kun je aanmelden? 

Lever het aanmeldformulier (verspreid in Nieuwkuijk) in op de Pastoor Beckxstraat 11, Onsenoortsestraat 16 of De Steenenborch 53 in Nieuwkuijk. Je moet bij je aanmelding het totale bedrag betalen anders is je aanmelding niet geldig. Je kunt het bedrag contant afgeven. Of je maakt het bedrag vóór 12 juni 2024 over naar NL13RBRB0783 1076 68 t.n.v. Stichting Buurt Bestuurt Nieuwkuijk. Vermeld je naam en adres bij de overschrijving. Download de flyer met aanmeldformulier via de link hieronder.

> Flyer en aanmeldformulier dorpsbarbecue

Kijk voor meer informatie over het Kuijks Weekend op de website www.kuijksweekend.nl.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!