4 februari 2024

KBO Carnavalsmiddag

Zaterdag 10 februari 2024 carnaval in het Patronaat

KBO Nieuwkuijk organiseert, op zaterdag 10 februari, een carnavalsmiddag voor senioren. Heeft u zin in een gezellige carnavalsmiddag dan bent u van harte welkom, u hoeft hiervoor geen lid te zijn van KBO Nieuwkuijk. De zaal van het Patronaat is open vanaf 13.30 uur en de festiviteiten beginnen om 13.45 uur.

De middag start met een kopje koffie/thee met iets erbij. Inbegrepen zijn 1 consumptie en een hapje. Verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

De middag staat in het teken van (uiteraard) carnavalsmuziek, sketches en liedjes van vroeger. Deze middag zal worden verzorgd door DJ Jannick, Henk van Korven met een buut en dweilorkest De Halve Zolen. Een zeer gevarieerd programma waarbij de polonaise zeker niet zal ontbreken.

Kosten voor deze middag zijn € 5,00 zijn te voldoen bij binnenkomst. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan via tel.nr. 06 – 124 451 86 of via mail kbonieuwkuijk@ziggo.nl

VOL = VOL

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!