25 mei 2023

Kuijks Koffiemoment

High Coffee tijdens Kuijks Weekend

Op zaterdag 24 juni organiseert Samen Nieuwkuijk een Kuijks Koffiemoment. Met dit moment trappen we samen het Kuijks weekend af. We komen samen in de feesttent om te genieten. Lokale ondernemers zorgen voor heerlijke hapjes en natuurlijk is er koffie! Voor de kinderen er overheerlijke ranja.

Om 11.15 uur is er een spectaculaire muzikale verrassing, die je niet wilt missen. Het belooft een mooie aftrap te worden van weekend vol feest en plezier.

Datum: zaterdag 24 juni 2023
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: Feesttent Kuijks Weekend, wielerbaan De Heuvelen

Meedoen aan het Kuijks Koffiemoment is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Dat kan door een mail te sturen naar info@samennieuwkuijk.nl. We horen graag met hoeveel personen je komt en welke leeftijden dit zijn. Je kunt ook het strookje van flyer ingevuld inleveren op Pastoor Becxstraat 11 in Nieuwkuijk.

Het Kuijks Koffiemoment wordt georganiseerd door Samen Nieuwkuijk, Kuijks Weekend, Hesselink Koffie en de gemeente Heusden.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!