10 april 2022

Koersballen in Nieuwkuijk

KBO Nieuwkuijk organiseert koersballen in het Patronaat

KBO Nieuwkuijk organiseert koersballen in Het Patronaat, ook niet-leden zijn van harte welkom. De zaal gaat om 13.00 uur open en het spelen begint om 13.30 uur. Het wordt een gezellige middag en het kost u niets. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Wat is koersballen?

Koersbal is een binnensport dat wordt gespeeld op een mat van 8 x 2 meter en lijkt klein beetje op Jeu de boules. Het verschil met jeu de boules is dat de bal niet gegooid maar gerold wordt. Met grotere ballen die niet helemaal rond en aan een kant zwaarder zijn, waardoor de bal een bocht maakt. Dit maakt koersbal een uitdagend spel, dat in het begin als best lastig zal worden ervaren, maar snel onder de knie is te krijgen en er een leuke competitie kan worden gespeeld.

Op de volgende data ben je in 2024 van harte welkom!

 • 8   Februari
 • 22  Februari
 • 7   Maart
 • 21  Maart
 • 4   April
 • 18  April
 • 2   Mei
 • 16  Mei
 • 30  Mei
 • 13  Juni
 • 27  Juni
 • 11  Juli
 • 25  Juli
 • 8   Augustus
 • 22  Augustus
 • 5   September
 • 19  September
 • 3   Oktober
 • 17  Oktober
 • 31  Oktober
 • 14  November
 • 28  November
 • 12  December

Voor informatie kun je contact opnemen met KBO Nieuwkuijk, telefoonnummer 06 124 45 186 of 0416 85 29 43. Je kunt ook mailen naar kbonieuwkuijk@ziggo.nl. Wist je dat KBO Nieuwkuijk ook kienen en kaarten organiseert? Klik snel hieronder voor meer informatie.

> Informatie over kienen

> Informatie over kaarten

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!