7 april 2022

Voorjaarsbijeenkomst

UITNODIGING 20 APRIL 2022

Op woensdag 20 april 2022 nodigen we je van harte uit voor de voorjaarsbijeenkomst van Samen Nieuwkuijk. Je bent vanaf 20.00 uur van harte welkom bij D’n Bork in Nieuwkuijk. Deze avond praten we je graag bij over de verschillende activiteiten die eraan komen die georganiseerd worden door Samen Nieuwkuijk. Ook willen we graag plannen voor de herinrichting van de Kuijkse Wiel verzamelen. Heb je een goed idee voor een nieuwe invulling van de Kuijkse Wiel? Dan horen we het graag op deze avond.

Er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid en kennismaking met een drankje en muziek! We nodigen ook nieuwe inwoners van Nieuwkuijk van harte uit! Op deze avond leer je meteen nieuwe mensen kennen. Ben jij er ook bij?

Meer weten over Samen Nieuwkuijk? Klik dan snel hier. Wil je meer weten over de verschillende werkgroepen? Klik dan snel hier.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!