14 december 2021

Nieuwkuijk in het licht

Versierde vlaggenstokken brengen licht!

In het weekend van 8 februari 2022 zijn de prijzen verdeeld voor de vlaggenstokwedstrijd. Dit jaar werd deze wedstrijd voor het eerst georganiseerd door de werkgroep Saamhorigheid van Samen Nieuwkuijk. Om het dorp extra te verlichten en versieren in de feestmaand december, konden inwoners hun best doen op een mooi versierde vlaggenstok. Maar liefst 45 deelnemers deden mee en sierde hun gevel met prachtige en verlichte vlaggenstokken.

En de winnaars zijn…

Verschillende deelnemers ontvingen dit weekend een waardebon voor één van de diverse restaurants die Nieuwkuijk telt. Winnaars waren er in de Nieuwkuijksestraat, de Steenenborch, ’t Hof, Moerbeistraat, Kastanjeplein, Meidoornstraat, Pastoor Becxstraat, Esdoornstraat, de Kooikampen, Berkenstraat en Kerkstraat. Tijdens de beoordeling zag de jury ook dat meer inwoners dit jaar gezamenlijk iets feestelijks van hun straat hadden gemaakt, zoals in de van Schuppenstraat en de Sint Jorisstraat. Dat geeft het dorp een fijne en warme sfeer! Wat ons betreft is een traditie geboren en zetten we Samen Nieuwkuijk in het licht. We willen alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage! We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Meer weten over Samen Nieuwkuijk, of wil je mee helpen met projecten om de leefbaarheid van Nieuwkuijk te verbeteren? Kijk dan eens op de pagina van deze werkgroep.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!