29 juli 2021

Burendag in Nieuwkuijk

Samen vieren we burendag in Nieuwkuijk

Dit jaar vieren op 25 september 2021 burendag. Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Wat ga jij organiseren voor jouw buurt?

De eerste buurtvereniging heeft zich al aangemeld met een superleuk idee! Buurtvereniging Emmamolen gaat, na toestemming van de gemeente Heusden, gezamenlijk een blotevoetenpad aanleggen in de speeltuin vlakbij de Molen. Voor het organiseren van een activiteit kun je een bijdrage van maximaal 250 euro vragen bij Samen Nieuwkuijk. Vul daarvoor ons contactformulier in. Beschrijf in het invulveld om welke buurt het gaat, wat je plannen zijn en contactgegevens. Wist je dat je ook nog een bedrag kunt aanvragen via de website van Burendag. Hier staan ook de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Veiligheid en gezondheid gaat boven alles. Wij roepen alle deelnemers dringend op alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht te nemen bij het vieren van Burendag.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!