12 maart 2021

Kuijkse Pasen-puzzeltocht

Geslaagde puzzeltocht

In het paasweekend hebben we veel gezinnen zien speuren naar Nieuwkuijkentjes. We hebben ongeveer 50 inzendingen ontvangen van gezinnen of groepen die de puzzeltocht liepen. Op de route zaten de Nieuwkuijkentjes verstopt achter een raam of in de tuin.  Bij ieder Nieuwkuijkentje vond je ook een letter of een letteropdracht. Door de letters in de juiste volgorde te puzzelen ontstond de juiste oplossing, namelijk ‘Vrolijk Pasen van ons Nieuwkuijkentje’.

Er werden 7 goede inzendingen ingeleverd in de brievenbus van de parochiewoning. De prijswinnaars worden hieronder opgesomd:

 • Noa en Mats Verhoeven
 • Nikki Dekkers
 • Bente en Ruben van Venrooij
 • Lieke van Dijk
 • Sten van der Reest
 • Noa Cales
 • Petra van Beurden

Gouden paaseieren gevonden?
Op de route werd ook iedere dag een gouden paasei verstopt. De deeelnemers moesten goed speuren om deze te kunnen vinden. In het paasei vond je een QR-code om je gegevens door te geven zodat je een leuke prijs kon winnen. Uiteindelijk lukte het de volgende speurders om er ééntje te bemachtigen:

 • Amy van Bokhoven
 • Niene van Osch
 • Ties Schrover
 • Raf Verhoeven

De prijswinnaars hebben een persoonlijk bericht ontvangen om de prijs in ontvangst te nemen. Buurt Bestuurt Samen Nieuwkuijk dankt alle deelnemers voor het meedoen.

Wil jij meer nieuws over activiteiten in Nieuwkuijk? Klik hier!