28 februari 2021

Nieuwe website

De vernieuwde website van Samen Nieuwkuijk is live! Samen met reclamebureau The Line uit Nieuwkuijk hebben we deze website speciaal voor inwoners en ondernemers gemaakt! Zie jij een foutje of mis je iets op deze website? Dan horen we dat natuurlijk graag!

1 december 2020 – Buurt Bestuurt Samen Nieuwkuijk heeft een nieuwe frisse look! Met een prachtige website en een vernieuwd logo en naam willen we nog meer zichtbaar en herkenbaar zijn voor alle inwoners van ons prachtige Nieuwkuijk.

Op deze nieuwe website vind je allerlei handige informatie voor (nieuwe) inwoners van Nieuwkuijk. Heb je bijvoorbeeld al het verhaal ‘Achter de voordeur’ gelezen of bekeken? Binnenkort tref je meer van dit soort verhalen aan! Wil je gaan verbouwen, een nieuwe tuin aanleggen of wil je lokaal winkelen? Blader dan eens door onze lijst van Nieuwkuijkse ondernemers?

Samen Nieuwkuijk
We gebruiken voortaan in onze communicatie steeds vaker de naam ‘Samen Nieuwkuijk’. De officiële naam van het samenwerkingsverband van vrijwilligers is Buurt Bestuurt maar dit vonden wij onze ambitie niet genoeg verwoorden. Daarom hebben we aan de inwoners van Nieuwkuijk gevraagd aan welk woord zij denken bij ons mooie dorp. Daaruit kwam naar voren dat het woord ‘Samen’ het meest typerend is voor Nieuwkuijk. Daarom gebruiken we voortaan de naam ‘Samen Nieuwkuijk’ in onze communicatie.

Samenwerking met The Line

De vernieuwde website is bedacht en gemaakt door reclamebureau The Line. Deze ondernemers, gevestigd met hun blikvanger langs de A59 op bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk, zorgen voor het totaalpakket van concept & creatie tot design & fotografie voor grote klanten als Xenos, Jan Linders en Hikoki. Met meer dan 40 specialisten maken ze werk dat er toe doet. Zo zorgen voor de verbinding tussen mensen en bedrijven, en laten ze mensen een merk beleven. Wij zijn superblij met deze samenwerking met The Line waarin zij laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen in hun DNA zit!