28 februari 2021

Landelijke Opschoondag

Maak jij 20 maart een opschoon-ommetje?

Door corona vindt de Landelijke Opschoondag dit jaar in aangepaste vorm plaats. Samen houden we Nieuwkuijk schoon! Dat kan als je met je eigen huishouden of met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens op 20 maart een opschoon-ommetje maakt.  Zo kun je, op gepaste afstand, toch samen zorgen voor een schoner Nieuwkuijk.

Iedereen kan meedoen!

Help jij mee? Dan zorgt de gemeente Heusden voor opruimmaterialen, zoals grijpers en afvalzakken! Je kunt je tot 12 maart aanmelden via info@heusden.nl. Geef daarbij ook aan met hoeveel mensen (maximaal 2 of alleen met mensen uit je eigen huishouden) je meedoet en in welke wijk in Nieuwkuijk je zwerfafval wilt gaan opruimen.  Samen houden we Nieuwkuijk schoon!

Meedoen met werkgroep zwerfafval?

Wist je dat er ook een werkgroep zwerfafval is? Zij ruimen regelmatig op in de openbare ruimte in Nieuwkuijk. Dit doen ze natuurlijk het liefst samen met inwoners van Nieuwkuijk. Monique Janssen is nu het enige lid van de werkgroep. Ze kan jouw hulp goed gebruiken! Aanmelden voor de werkgroep kan via de link hieronder.

> Aanmelden werkgroep zwerfafval

Wil jij meer nieuws over Nieuwkuijk? Klik hier!