21 september 2020

Werk op d’n Hoge Pad

Je hebt ze afgelopen week wellicht aan het werk gezien op D’n Hoge Pad. Vanuit de werkgroep verkeer/verkeersveiligheid was dit een aandachtspunt omdat er een aantal senioren over de losliggende stoeptegels zijn gevallen.

Ton Verreijt nam namens de werkgroep een kijkje toen het werk gedaan was en zag dat het veiliger was geworden.

”Het herstructureren van D’n Hoge Pad vinden we heel fijn! Samen met het realiseren van de twee veilige oversteekplaatsen op de Nieuwkuijksestraat voor jong en oud kunnen we trots zijn op het bereikte resultaat”

– Ton Verreijt

De veilige oversteekplaatsen rondom school en het Patronaat zijn eerder in 2019 gerealiseerd. Zo laat de werkgroep verkeer/verkeersveiligheid zien dat we samen Nieuwkuijk veiliger maken, door zelf initiatief te nemen. Dat kan in Nieuwkuijk! Wil jij ook meedenken en doen met Buurt Bestuurt? Bijvoorbeeld in de werkgroep verkeer/verkeersveiligheid? Meld je dan snel aan via het contactformulier.